Fülöp, Evelin
15 °C
27 °C
Sport

Atlétika

Blogok

USAracing
30 statisztikai adat, amit mindenképp tudnod kell a 102. Indy 500 rajtrácsáról
Május 27-én, magyar idő szerint délután hat óra után kapja meg a zöld zászlót a világ legnagyobb múlttal rendelkező versenye, az Indianapolis 500. [...] Bővebben!
Sakkmester
LIVE! - Zalakaros Open 2018 2018-05-25 - 2018-06-03
 A részletes eredményeket ITT éred el.      
9 Nyíl
"Dancing Dimitri" a döntőig brékelte magát, de "Super Suljović" ellen nem jöttek a figurák
Általában a győztesről szokott szólni egy verseny utáni értékelés, ám mivel tudjuk azt, hogy Mensur Suljović nem éppen a hosszúra nyújtott interjúiról nevezetes, ezért most értékelő posztunk nagy részében inkább azzal a belga játékossal foglalkozunk, aki szívós munkával lépked egyre feljebb a ranglétrán, és a tegnapi nap során olyan játékosokat búcsúztatott el a tornán, mint Gary Anderson, vagy éppen Michael van Gerwen.
Tommy autosport
Hétvégén Szombathely rally!
Most hétvégén, május 25-27. között lesz az Iseum Szombathely rally.  A futamon a 65 autós ORB és ORC valamint a 33 autós Rally 2 mezőnye méri össze erejét. A verseny pénteken eg...
RallyeDream
Turán Frici márkát vált Szombathelyre
ISEUM Rallye 2018 - Sorcsere Egy hónapos ,,pihenő" után Szombathelyen és környékén folytatódik az Országos Rallye Bajnokság az évad első murvás versenyével, az ISEUM Rallye-val.
Katarzis nélkül
Várfürdő Arany Marton - 2018
Egy lineáris útvonalú futóverseny nem különlegesség, de érthető okokból (rendezőnek, résztvevőnek egyaránt jobb, ha a rajt és a cél ugyanott van) egyre ritkábbak az ilyen versenyek.