Valér
-2 °C
0 °C
Sport

Atlétika

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 10:15 - Sakk Bundesliga 2018/19 - 12. hó -15-16 - 5.és 6. forduló - Rapport Richárddal (5/4), Lékó Péterrel (4/1.5), Almási Zoltánnal (2/1) és Bánusz Tamással (4/3.5)
Richard Rapport | Foto: Georgios Souleidis   Csupán négy magyarnak adott helyt a német sakk Bundesliga elit 16 csapata: Rapport Richárd - (18/7) a 2018-19-es szezonban a Baden-Baden szuper, abszolút bajnokesélyes csapatát erősíti.
9 Nyíl
Egy soha véget nem érő délután margójára
Harmadik nap, újra duplázással, vagyis délutáni és esti programmal.
Raiders
Derek Carr sokkal jobban teljesít Amari Cooper nélkül
Az idei szezont igen rosszul kezdte Derek Carr és az első két hónapban visszatérő téma volt, hogy esetleg megválunk a franchise irányítónktól.
USAracing
Máig rejtély a NASCAR 1998-as gumibotránya
A legendás autótervező- és építő Smokey Yunick egyszer úgy fogalmazott, hogy a motorsportban kétféle embertípus képviselteti magát: a győztes csalók és a becsületes lúzerek.
Tommy autosport
Ollé Sasa nyerte a Mikulás rallyt
Az elmúlt hétvégén volt a Mikulás rally melyet Ollé Sasa nyert meg a Skoda Fabia R5-tel.
Vitorlás tudattágítás
Almát a körtével - Star Sailors League
Vajon el lehet-e dönteni, hogy egy adott sportág szakágainak menői közül ki a legjobb? Miként válhatnak összemérhetővé különböző időpontokban, eltérő feltételek mellett nyújtott teljesítmények? Talán úgy, hogy egy helyen és időben összegyűlnek a bajnokok, és megmérkőznek egymással.