Bolt: A Nemzetközösségi Játékok szarság

2014.07.30. 12:52

A Nemzetközösségi Játékok komolyságát sokan megkérdőjelezik, és most már köztük lehet Usain Bolt is, akit már többször kínos helyzetbe hoztak Glagow-ban.

A sprinter idei szezonja leginkább csak sérüléséről szólt, most kezd formában jönni, ezért vállalta csak a 4x100-as váltót a jamaicai.

Bolt óriási sztár, nem véletlenül találkozott vele Harry herceg is, de sajtótájékoztatóján kínos pillanatokat élt át, már az is furcsa volt, hogy több újságíró csak szelfizni akart a hatszoros olimpiai bajnokkal, de még váratlan kérdésekkel is sokkolták Boltot. Az egyik újságíró arra kérte, hogy fejtse ki álláspontját az izraeli-palesztin konfliktusról, míg egy másik arról kérdezte, hogy mit gondol a skótok függetlenségi törekvéseiről. Bolt csak nézett maga elé, és ügyesen kikerülte a valóban szokatlan kérdéseket.

Most az okozott kisebb botrányt, a sprinter állítólag azt mondta, miközben a sportolók falujában várakozott az esőben, hogy a Nemzetközösségi Játékok egy szarság az olimpiához képest.

Bolt tagadja, hogy ezt monda volna, Twitteren reagált a Times hírére: „Erre a hülyeségre ébredtem. Újságírók, kérlek ne hazudozzatok a szalagcímekért!"