Meztelenül mérlegelt a veretlen bajnoknő

2008.10.06. 12:54
Nem tudta hozni a súlyát, így először melltartó, majd bugyi nélkül állt mérlegre a floridai bokszgálán Gina Carano. A meccs ennél simább volt, Carano egyhangú pontozással verte Kelly Koboldot.

Nem tudta hozni a súlyát, így meztelenül mérlegelt az Elite XC Heat október 4-ei floridai gáláján Gina Carano.

Az amerikai bokszolónő, aki a harcművészetek több ágában is világsztár, a Kelly Kobold elleni meccs előtti mérlegelésen 70 dekával átesett a súlyhatáron. A személyzet lepedőkkel takarta el, Carano levette sportmelltartóját, de ez sem volt elég.

Harmadik kísérletre meztelenül állt a mérlegre, sikerrel, hozta a 64 kilós súlyhatárt. A másnapi meccs sokkal simábban ment, Carano három menetben egyhangú pontozással verte Koboldot, megőrizve hibátlan mérlegét (7-0).

A 26 éves Carano pszichológiát tanult a Las Vegas-i Egyetemen, de aztán inkább a küzdősportra összpontosított, hogy minél nagyobb sikereket érjen el. Muay Thai harcosként 12-1-1 a mérlege, az MMA-ben 5 mérkőzése volt, mindet megnyerte, kettőt K. O.-val.

2008 eleje óta az NBC nagy sikerű műsorában, az American Gladiatorsban is lehet látni, ahol Crushként szerepel. Eddig két filmben játszott színésznőként, másik nyolcban saját magát alakította. Kedvenc könyve a Biblia.