Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Nagy átverés volt Mickey Rourke KO-ja

2014.12.01. 10:09

A Daily Mail információi szerint a 62 éves Mickey Rourke kamumeccsen ütötte ki ellenfelét, Elliot Seymourt a moszkvai bokszgálán. Seymourt lefizették, hogy veszítsen.

A 29 éves Seymournak eleve nem volt túl jó mérlege, korábbi tíz meccséből csak egyetlen egyet nyert meg, már ebből is lehetett sejteni, hogy a színésznek olyan ellenfelet választottak, aki ellen lehet esélye. A Daily Mail szerint biztosra is mentek, minden előre meg volt beszélve. A két férfi ismerte is egymást, együtt készültek egy hollywoodi edzőteremben.

„Világos, hogy ez bunda volt. A küzdelem a köteleknél, a leesett kezek, az ütések, amik nem is találtak, szándékosan egymás kesztyűit ütötték" – állította valaki Seymour ismerősei közül.

A brit lap forrása azt mondta, nem véletlen, hogy Seymourt választották, Rourke-ék segíteni akartak neki, mert tudták, elég nehéz körülmények között él, másfél évig hajléktalan volt. Seymour kapott a lehetőségen, szüksége volt a pénzre, nem akart még egyszer visszasüllyedni. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?