Kattant a bilincs az exvilágbajnok csuklóján

GettyImages-1345776069
2023.05.03. 06:36
Közúti rutinellenőrzés során egy 9 mm-es pisztolyt és marihuánát találtak a rendőrök Deontay Wilder Rolls Royce-ában. A WBC profi nehézsúlyú exvilágbajnokát letartóztatták, de nem sokkal később 35 000 dollár óvadék ellenében szabadon bocsátották.

Hajnali negyed kettő volt Hollywoodban, amikor a rendőrök megállították Deontay Wilder Rolls-Royce márkájú luxusautóját. A WBC profi nehézsúlyú exvilágbajnok bokszolója gépkocsijának ablakai sötétítve voltak, nem lehetett belátni, ez lett gyanús a járőrnek, ugyanis ez az Egyesült Államokban nem megengedett.

Ha már benézett a kocsi belsejébe, erős égett marihuánaszag csapta meg a közeg orrát, így aztán átkutatta a járművet, és nemcsak jelentős mennyiségű füvet talált, hanem még egy 9 mm-es kaliberű pisztolyt is. Így hát Wildert előállították.

A TMZ.com híradása szerint az ökölvívó együttműködő volt, nem tanúsított ellenállást, és néhány órával később, miután letette a 35 000 dolláros óvadékot, szabadon is bocsátották.

Nem sokkal később Wilder az alábbi talányos tweetet rakta ki az üzenőfalára:

Azaz magyarul: Jobb félni, mint megijedni. Vége.

A 42 győzelemmel, 2 vereséggel és egy döntetlennel rendelkező bokszolónak decemberben lenne mérkőzése Anthony Joshuával, nem tudni, hogy a mostani incidens mennyiben befolyásolja azt a meccset. 

(Borítókép: Deontay Wilder 2021. október 9-én. Fotó: Al Bello / Getty Images)  • Tippek
  • Babaváró hitel