Mike Tyson Isten molekuláját szívja, varangymérget fogyaszt, így készül Jake Paul elleni meccsére

2024.08.23. 12:22
Mike Tyson annak idején minden idők legfiatalabb profi bokszvilágbajnoka volt, most pedig – lassan 58 évesen – arra készül, hogy november 15-én megmérkőzzön a nála 31 évvel fiatalabb Jake Paullal. Elmondása szerint keményen edz, és a fizikai tréninget az Isten molekulája nevű pszichedelikus szer szívásával egészíti ki. Azt állítja, ha be van szívva, akkor nem érzi az ellenfél ütéseit.

Mike Tyson keményen készül a november 15-én, Dallasban (Arlington) esedékes mérkőzésére Jake Paul ellen. Az egykori youtuber ugyan 31 évvel fiatalabb az egykori nehézsúlyú bokszvilágbajnoknál, sokan féltik is ettől a bizarr, nyolcszor 2 percesre tervezett, 14 unciás, tehát a hivatalos 10 unciásnál nagyobb kesztyűkkel megvívandó meccstől, de Iron Mike speciális felkészüléssel próbálja ellensúlyozni a hatalmas korkülönbséget. 

Minderről az Impaulsiveshow nevű műsorban beszélt a YouTube-csatornán, ahol Logan Paul, Jake Paul fivére volt a beszélgetőpartnere. 

A műsorban Tyson elmondta, hogy pszichedelikus hatású gombák fogyasztásával készül az összecsapásra, edzés közben is szívja az ezekből a varázsgombákból készült szereket.

A mérkőzés estéjén is szívni fogom. Ezt úgy hívják, hogy Isten molekulája. Ettől szépnek érzem magam, és ha megütnek, nem fáj, a fellegekben érzem magam. Bevallom, a múltkor is ezt szívtam, amikor négy éve Roy Jones Jr.-ral bunyóztam. 

Ezzel csak az a gond, hogy mind Tysont, mind Jake Pault drogtesztnek vetik alá a mérkőzés előtt és után is. (A hatalmas érdeklődéssel övezett meccset a Netflix sugározza.)

Tyson ezenkívül azt is megemlítette, hogy a Sonora-sivatagban élő varangyok testéből kivont mérget is fogyasztja.

Eddig már 53 alkalommal szívtam ebből a varangyméregből, és az első alkalom volt a legjobb, amikor úgy éreztem, hogy meghalok. Szerintem meg is haltam. Akkoriban depressziós voltam, 45 kiló túlsúly volt rajtam, de a varangyméreg segített abban, hogy újjászülessek.

A hírhedt varangy latin neve Bufo Alvarius, és a kaliforniai Sonora-sivatagban honos. 

Itt van Tysonnak egy farmja, ahol szerinte kiváló minőségű kannabiszt termeszt és mérges varangyokat tenyészt.