Armstrong 65. lett utolsó külföldi versenyén

2011.01.23. 11:32

A hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong 65. lett az ausztrál Tour Down Under országúti körversenyen. "Teljesen lenyűgöz az itteni közönség, a világon szinte mindenhol versenyeztem már, de az itteni rajongók egészen elképesztőek, a Tour de France és a Giro d'Italia nézőivel vetekednek" - mondta a francia körversenyen 1999 és 2005 között győztes Armstrong, akit különdíjat kapott a szervezőktől, amiért 2009-es visszatérése óta minden évben részt vett a versenyen, ezzel nagyban növelte annak népszerűségét és presztízsét.

Az amerikai nem volt hajlandó újságírókkal beszélni a vasárnapi zárószakasz után, mert a héten a Sport Illustrated című lapban újabb doppingvádak merültek fel ellene, ügynökén keresztül jelezte, úgy érzi, többen túl nagy nyomást akarnak rá helyezni.

A 39 éves Armstrong az összetettben 6:42 perccel maradt el a győztes ausztrál Cameron Meyertől.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!