Hálát adok, hogy még megvannak a lábaim

2012.02.28. 08:07

Újabb felvételek kerültek elő Jeb Corliss januári balesetéről, az új kameraállást tekintve még nagyobb csodának tűnik, hogy a botrányhős bázisugró túlélte a saját hibáját, írja az extrém.hu.

A világhírű Corliss januárban Dél-Afrikában járt, hogy a Table-hegyen forgasson bázisugró-videót.
Az ugrás rutinfeladat volt, ezért úgy döntött, még egyszer beveszi a hegyet. A második ugrás azonban balesettel végződött: rosszul navigált szárnyas repülőruhájában, és egy kiálló sziklának ütközött. Kamerás barátja hátulról végig kísérte, a felvételt az HBO Real Sports című műsorában nemrég bemutatták (a baleset a videón egy percnél látható).

A 35 éves amerikai elárulta, nem történt semmi különleges, ami megzavarta volna, egyszerűen csak figyelmetlen volt, ami megbosszulta magát.

„Vállaltam a kockázatot, és meg is fizettem a figyelmetlenségemért. Mindig vállalom a felelősséget az ugrásaimért, de most hálát adok azért, hogy még mindig megvannak a lábaim. Ez nem az első és nem is az utolsó alkalom volt, hogy megsérültem. Egy napon meg is halok majd, és remélem, hogy halálom pillanatában valami olyat fogok csinálni, amit őszintén szeretek" - nyilatkozta meglepő komolysággal Corliss, aki a balesetben óriási szerencséjére csak a lábait törte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport