Frentzen kishúga is száguldozik

2003.07.08. 17:34
Bátyját szeretné követni Nicole-Nadine Frentzen, a Sauberben versenyző Heinz-Harald 14 éves húga, ezért el is kezdett el gyakorolni anyukája Mercédeszével. De nem jutott messzire.
Bár fiatal kora miatt eljárást nem inbdítanak ellen, de rendőrségen kellett tisztáznia magát Heinz-Harald Frentzen 14 éves húgának. Nicole-Nadine régóta szeretne követni testvérét a Forma-1-be, de eddig nem próbálhatta ki magát élesbe.

Versenypályára ezúttal sem jutott el, de az autópályán már tesztelhette anyukája Mercedeszét, amibe bepakolta 11 éves hugát és annak 12 éves barátját is, majd Mönchengladbach körüli túrára indultak. A sétakocsizásnak a rendőrök vetettek véget, akik leállították a feltűnően fiatal autóvezetőt.

Báty-húg verseny az F1-ben?

"Természetesen mérges voltam, de meg tudom érten Nocole-t. Benzin folyik az ereiben. Már eddig is részt vett Cart-futamokon, és rendszeresen megveri a fiúkat" - nyilatkozta Frentzen apuka. Heinrich-Harald, a temetkezési vállalkozó családapa szerint "lehet, hogy Nicole kipróbálja a Formula BMW-t, amikor meglesz a jogosítványa, és onnan már csak egy lépés a Forma-1. A testvérharc nem újdonság, de báty-húg verseny még soha nem volt" - mondta büszkén az apa.