'Schumacher úgy ugrált, mint egy őrült'

2004.01.21. 16:14
A hatszoros Forma-1-es világbajnokot norvégiai pihenése alatt titokban megkocsikáztatta Petter Solberg rali-világbajnok. Michael Schumacher állítólag önmagából kikelve örült a száguldozás után.
Angol lapok csütörtökön arról számoltak be, hogy Michael Schumacher a karácsonyi pihenője idején sem tudott lemondani legkedvesebb szenvedélyéről, a száguldásról.

A sétakocsikázásból ámokfutás lett

A hatszoros Forma-1-es világbajnok a People magazin szerint Norvégiában, ahol minden évben a téli vakációját tölti, kiruccant egy kis sétakocsikázásra Petter Solberg, a tavalyi rali-világbajnok társaságában.

Az újság szerint a raliversenyző "elvitte egy rövid bemutató körre az F-1-es pilótát a Subarujával, amely végül több mint húsz kilométeres ámokfutássá vált". A jelentések szerint a Solberg mindent beleadott, és Schumachernek rettentően tetszett is a kirándulás.

"Miután megálltunk, Schumacher kipattant a kocsiból, és úgy ugrált, mint aki megőrült. Nagyon élvezte a száguldást, egyszerűen nem bírt magával" - idézi Solberget a Times nevű napilap.

Főnökei szerint felelőtlen volt a hatszoros bajnok

A két megszállott versenyző szigorúan titkosnak indult akciója végül kitudódott, és a Ferrari vezetőinek egyáltalán nem tetszett. Az olaszok szerint a német pilóta felelőtlen volt, kockára tette a testi épségét, és ezzel a márka újabb F-1-es világbajnoki sikerét.

A szigetországi sajtó szerint Schumachert valamilyen formában mindenképp meg fogja büntetni a Ferrari.