Ivó, Milán
EUR 384,51 Ft
USD 362,83 Ft
5 °C
26 °C

80 méter után törte totálkárosra a Renault-t

2010.10.10. 14:49
Vitalij Petrov a rajt után pillanatokkal hibázott, büntetik, Massa az első kanyarban ütötte ki Liuzzit, de ezt versenybalesetnek minősítették.

Két nagy rajtbaleset is volt a Japán Nagydíjon, Vitalij Petrov úgy 80 méter után törte össze Renault-ját. Az orosz a starthoz már kicsit ferdén állt föl, remekül lőtt ki, előzött, de túl hamar húzott be Nico Hülkenberg elé: autóik összeértek, Petrov a falnak csapódott, a német lelassult, és kiállt.

A futam után a renault-s öthelyes rajtbüntetést kapott a következő Dél-Koreai GP-re.

A másik bukás az első kanyarban történt, Massa a belső íven sodródott a fűre, nem tudott befordulni, egyenesen átcsúszott az aszfalton, és kiütötte a vétlen Vitantonio Liuzzit.

"Massa úgy jött belém, mint egy lövedék" - idézte az autosport.com Liuzzit, akinek kocsija teljesen összetört. Massa sem tudta folytatni, bár gépe jóval kevésbé rongálódott meg. A brazil a büntetést megúszta, az ellenőrök versenybalesetnek minősítették a karambolt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!