Ivó, Milán
EUR 383,81 Ft
USD 362,17 Ft
5 °C
26 °C

Ecclestone jachtján nyaralt Vettel

2011.08.20. 15:52

A világbajnoki összesítésben toronymagasan, 234 ponttal vezető Forma-1-es pilóta, Sebastian Vettel az Adriát választotta a Magyar Nagydíj utáni szünetben.

Solta szigetére a sorozatot irányító Bernie Ecclestone jachtjával ment, és a vízisível száguldozott. Solta Splittel szemben van, egy kis sziget, egy órányira a várostól.

Ecclestone a jacht névadásakor a legegyszerűbb utat választotta, a két lánya (Petra és Tamara) keresztnevét olvasztotta bele, így lett Petara. Az üzletember és meghívottjai sok időt töltenek a környéken.

Fotó: yachtmati.com
Fotó: yachtmati.com

A versenyző szabadsága hétfőn ér véget, akkor már jelenése van a Red Bull angliai főhadiszállásán, és szimulátoron már vezeti fog. „Nem szabad az előnyünk megtartásával foglalkoznunk, mert akkor mások megelőzhetnek bennünket. Nyernünk kell ezek után is” – mondta legutóbbi nyilakozatában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!