Judit
3 °C
7 °C

Rég lehetett vörösebb a Ferrari

ferr1111
2018.02.22. 15:27

Csütörtökön néhány órával a Mercedes után a Ferrari is leleplezte 2018-as Forma-1-es autóját, az SF-71H-t, a szokásos módon, a maranellói gyárban.

A kocsi vörös, nagyon vörös, talán vörösebb mint valaha. Fehér alig van benne, nincs már rajta a főszponzor szokásos dohánylogó-utánzata sem, ami mindig vitt fehéret a fényezésbe. Egy kis ezüstöt tettek az orrkúp aljára és a cápaszárny maradványa maradt fehérnek.

A formája is változott, ahogy a legtöbb eddig bemutatott autónál, az oldalbeömlők környéke igen megbonyolódott, a beömlőnyílások jóval kisebbek, mint eddig. Összességében nagyon impresszív a kocsi, amin természetesen ott van a fejvédő glória, szintén vörösre fényezve.

A leleplezésen ott volt Maurizio Arrivabene csapatfőnök, Mattia Binotto technikai igazgató és a két pilóta, Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?