Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C

Szeiler nyilvánosságra hozta a 'bevásárlás' árait

2001.03.01. 13:57
Csütörtök délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Ferencváros labdarúgó szakosztálya. Ezen Csank János vezetőedző elmondta: csapata felkészülése jól sikerült, és bizakodva várja a Dunaferr elleni rangadót. Szeiler József, a labdarúgó kft. ügyvezetője pedig nyilvánosságra hozta az őszi alapszakasz után tartott nagy bevásárlás árait.
Remélem, az eddig eladott háromezer bérlet március közepére legalább négyezerre bővül a játékunk és az eredményeink miatt. Ezt Csank János, a ferencvárosi labdarúgók vezetőedzője mondta azon a sajtótájékoztatón, melyet a labdarúgó szakosztály tartott a hétvégén induló pontvadászat kapcsán. A bajuszos mester elmondása alapján csapatának a felkészülése jól sikerült, eltekintve a kisebb sérülésektől. De mára ezek is szinte mind rendbejöttek, így bizakodva várja a szombati, Dunaferr elleni rangadót.

A meccs kapcsán hozzáfűzte még, hogy az eddig eladott bérletek és a már megvásárolt jegyek alapján elképzelhető, hogy 13-14 ezer ember lesz a lelátókon. Azokon a lelátókon, amelyeket szombattól kamerás rendszer ellenőriz, így kiszűrve a rendbontókat. Csank bízik abban, hogy tanítványai olyan játékot produkálnak, amely alapján megnő a bérletesek száma, és tavasszal akár már telt ház előtt is játszhat a Fradi. Erre pedig már rég volt példa. A rajton mindjárt a bajnoki cím védőjét, a Dunaferrt kell legyőzni a zöld-fehéreknek. Csank szerint ez igazi három esélyes rangadó.
A szombati kezdőcsapat már összeállt a fejemben, de alszom még rá néhányat, ezért nem szeretném elmondani -zárta mondandóját.

Szeiler: Előrehaladott tárgyalások a szponzorokkal

Szeiler József
Előrehaladott tárgyalások folynak több szponzorjelölttel is, a héten akár szerződések aláírására is sor kerülhet. Van egy jelentős cég -amelyet nem szeretnék megnevezni - és ez vállalná a csapat felé fennálló összes tartozás rendezését. Ezeket már Szeiler József, a labdarúgó kft. ügyvezetője mondta. Sajnos a játékosok eladásából viszont egyelőre nem várható bevétel. A szabadlistára tett labdarúgókért még nem jelentkezett komoly potenciális vevő.

A kiadásokkal kapcsolatban viszont kiteregette kártyáit. Elmondása szerint, az előzetes hírekkel ellentétben, Szűcs Lajost 150 ezer márkáért vették a Kaiserslauterntől. Viszont a szerződésnek van egy pontja, miszerint ha két éven belül sikerül külföldre eladni a kapust, akkor az eladási ár húsz százaléka még a német csapatot illeti.
A brazil Arrudát másfél millióért, míg Pintét a már ismert összegért vették. Külön kategória Hrutka János. A válogatott védő ingyen igazolható volt, csak vele kellett megegyezni. A népszerű Rudi 5 millió forint aláírási pénzt kért, és amennyiben külföldre igazol, úgy az eladásáért kapott összegből is megilleti őt egy bizonyos százalék.

A csapat tehát rajtra kész. Úgy tűnik, a helyzet kezd normalizálódni. Meddig tart ez az állapot?