Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Rakétával lőttek a futballistákra

2002.11.28. 12:24
Félbe kellett szakítani a labdarúgó Dél Amerika Kupa döntőjét, miután a kolumbiai szimpatizánsok rakétákkal lőttek az argentin San Lorenzo játékosaira. A félórás kényszerszünettel tarkított mérkőzés után, végül az argentinok nyertek 4-0-ra.
A Kolumbiában rendezett Atletico Nacional-San Lorenzo labdarúgó Dél Amerika Kupa döntőjében a játékvezetőnek kétszer is meg kellett szakítania a találkozót. A hazai szimpatizánsok nem nézték jó szemmel, hogy kedvenceik alárendelt szerepet játszanak.

Azonban a hibát nem saját csapatuk gyenge játékában, hanem az ellenfélben keresték. Ezért előbb különböző tárgyakkal dobálták meg a vendégjátékosokat, majd miután azok nem reagáltak az őket ért támadásokra, rakétákkal vették célba az argentinokat.

Ez volt az a pont, amikor a játékvezető jobbnak látta beszüntetni az összecsapást. A meccs több mint fél órás késéssel folytatódhatott. Az összecsapást végül a San Lorenzo nyerte és 4-0-s előnnyel várhatja a december 11-ei Buenos Airesben rendezendő visszavágót.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?