Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-3 °C
5 °C

Tornyit kirúgták Dunaújvárosban

2003.02.08. 22:01
Vasárnapi hatállyal felmentette tisztségéből Tornyi Barnabás vezetőedzőt a Dunaferr labdarúgócsapatának vezetősége. A súlyos anyagi gondokkal küzdő NB I-es klub közös megegyezéssel szeretett volna megválni a Tornyitól, aki azonban ebbe nem ment bele.
Szombat délután Tornyi Barnabás még edzőmérkőzésen irányította a Dunaferrt, így a kispadról szenvedhette végig ahogy csapat 4-0-ra kikap az első osztályú ukrán Poligraf Technikától. A meccs után a Dunaferr klubvezetése levélben közölte a vezetőedzővel, hogy a továbbiakban nem tartanak ígényt munkájára.

Edzőcserék az NB I. 2002/2003-as szezonjában
08.23., Békéscsaba: Pásztor József - Garamvölgyi Lajos
08.25., Sopron: Bognár György - Farkas József, majd 09.02-től Komjáti András
08.27., Kispest-Honvéd: Fitos József - Ioan Patrascu
08.30., Újpest FC: Molnár László - Szabó András
11.08., Kispest-Honvéd: Ioan Patrascu - Szurgent Lajos
12.28., Videoton: Várhidi Péter - Bicskei Bertalan
01.06., Kispest-Honvéd: Szurgent Lajos - Őze Tibor
01.16., Győr: Tamási Zsolt - Csertői Aurél
02.09., Dunaferr: Tornyi Barnabás -
"A Dunaferr jelenlegi helyzetében ez a megoldás tűnik a legcélszerübbnek" - nyilatkozta tömören az MTI-nek Solymos Ernő szakosztályelnök, aki azonban részleteket nem kívánt mondani.

"Kaptam egy levelet, amelyben az áll: február 9-tol felmentenek a munkavégzés alól. Egyelőre nem tudok a helyzettel mit kezdeni, hiszen nincs ok és nincs indoklás. Beszélnem kell az ügyvédemmel, én mindenesetre továbbra is élőnek tekintem a szerződésemet" - reagált Tornyi az elbocsátására.

A Dunaferr nem marad sokáig vezetoedzo nélkül, hiszen a klubvezetés szándéka az, hogy hétfő délelőtt bemutatja a csapat új trénerét.  • Eladnék
  • Hírek