Focisták vezetik a lemezeladási listákat

2003.03.10. 13:30
Marcello Lippi együttese nem csak hazája labdarúgó bajnokságát, de a lemezeladási listát is vezeti. Sőt! Hatalmas sikerrel léptek fel a San Remó-i táncdalfesztiválon is.
Noha Alessandro Del Piero több hete sérült, csapata a Juventus így is vezeti az olasz labdarúgó bajnokságot. Lippi csapatának a legutóbbi fordulóban Udinében sikerült győznie a francia Trezeguet góljával, így már három pont előnnyel vezetnek az Internazionale előtt. A Juve azonban nem csak első helye miatt szerepel az itáliai lapok címoldalán.

A tavalyi bajnokságban az élen végzett együttes ugyanis vezeti hazájában a lemezeladási listát is. A CD-t néhány hete adták ki jótékonysági céllal és a nemes gesztus, valamint a minden bizonnyal nagy művészi hajlam hatására hamar a lista élére került.

A bevétel egy gyermekkórházé
A hanghordozóból származó teljes bevételt a genovai Gaslini gyermekkorház javára ajánlották fel a játékosok. Eddig mintegy 4,5 millió euró (1,1 milliárd forint) folyt be.

A hatalmas siker után már nem is számított meglepetésnek, hogy a csapatot meghívták az 53. San Remó-i táncdalfesztiválra. Azt azonban nem tudni, hogy az Il mio canto libero című dal előadása, vagy az előadó váltotta ki a vastapsot a közönségből.  • Hírek
  • Hírek