Leharapták a csatár fülét

2003.03.19. 10:21
Tizenkilenc évvel ezelőtti góljárt álltak bosszút a Watford csatárán, George Reilly-n. A 45 éves egykori támadónak leharapták a fülét, amit 50 öltéssel kellett visszavarrni az orvosoknak.
Egy fanatikus Plymouth-szurkoló 19 évet várt, majd bosszúból leharapta az egykori csatár George Reilly fülét, mert a futballista szerezte azt a gólt, amely a rivális Watford továbbjutását jelentette az angol F.A. Kupa 1984-es kiírásának elődöntőjében.

Elmenekült a támadó

A volt labdarúgó jelenleg kőművesként dolgozik, s éppen egy építkezésen tevékenykedett, amikor az őrült férfi odalépett hozzá, leütötte és a szájával letépte a fülét. A támadó - aki az eset után nyomtalanul eltűnt - azzal fejezte be a brutális tettet, hogy Reilly ép fülébe suttogta: "Plymouth".

Az Everton ellen a Watford is veszített

Az orvosok 50 öltéssel varrták vissza a 45 éves áldozat hallószervét. A Watford 1-0-ra nyert az ominózus elődöntőben, majd a fináléban 2-0-ra kikapott az Evertontól, amelyik a következő évben megnyerte a KEK-et.

Jelenleg egyik csapat sem Premier Ligás, a Watford a másod-, a Plymouth a harmadik osztályban középcsapat, a feljutásra esélyük sincs.  • Hírek
  • Bankszámla