Alfréd
-3 °C
3 °C
Magyarország
ma 03:00
Magyarország
Alpesi sí

Fehér Csaba nem játszhat a válogatottban

2003.04.27. 17:23
Urbán, Böőr, Szekeres és Bodnár után Fehér Csaba is kidőlt a sorból, így rá sem számíthat Gellei Imre szövetségi kapitány a Luxemburg elleni szerdai barátságos találkozó előtt. Dárdai játéka is kérdéses, mert belázasodott.
Az őszi és tavaszi Európa-bajnoki selejtezőkön a magyar labdarúgó-válogatott alapemberének számító Fehér Csaba betegsége miatt nem állhat Gellei Imre szövetségi kapitány rendelkezésére a szerdai, Luxemburg elleni budapesti barátságos találkozón. A holland NAC Breda játékosa helyett Salamon Miklóst, a Győri ETO védőjét hívta be a keretbe a szakvezető.

Dárdai az orvosok kezében

További változás is elképzelhető, hiszen a Hertha BSC-ben légióskodó Dárdai Pál jelezte: lázas, s klubja orvosai csak később döntenek arról, hogy hazautazhat-e.

Már a névsor kijelölésénél gondot jelentett Gellei számára, hogy sérülés miatt nem számíthat Urbán Flóriánra, Böőr Zoltánra, Szekeres Tamásra és Bodnár Lászlóra sem, a szakember ennek ellenére úgy gondolja: a Megyeri úti összecsapás jó felkészülés lesz a júniusi, Lettország és San Marino elleni kvalifikációs találkozókra.

Gellei: Luxemburg ellen sok hasznos tapasztalatot gyűjthetünk

"Lelkileg és fizikailag is nehéz mérkőzés előtt állunk, hiszen fel kell dolgoznunk azt a csalódást, amit a svédektől elszenvedett vereség okozott" - mondta a vasárnapi sajtótájékoztatóján a kapitány. "A luxemburgi csapat harcosan és szervezetten játszik, remekül védekezik, így remélem, sok hasznos tapasztalatot gyűjthetünk ellenük."

Bár a csapat valószínűleg csak hétfőn válik teljessé, a keret tagjainak többsége vasárnap délután gyűlt össze a margitszigeti Thermal Szállóban. Az együttes itt készül majd a szerdán 20.15 órakor kezdődő találkozóra. Gellei a kedd esti, Megyeri úti edzés után hirdeti ki a kezdő 11-et.

Még nincs tévéközvetítés

Egyelőre annyi biztos, hogy a mérkőzésről élőben tudósít a Petőfi Rádió. A televíziós közvetítésről még folynak a tárgyalások.