Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

Lőw Szabics csapattársa lehet

2003.06.18. 16:47
Felix Magath, a Stuttgart szakvezetője egyik interjújában kijelentette, hogy örülne, ha Lőw Zsolt a Stuttgartban folytatná.
Múlt hét csütörtökön jelentették be a szeptembertől a Bajnokok Ligájában szereplő Stuttgart vezetői, hogy leigazolták a három válogatott meccsen öt gólt szerző magyar csatárt, Szabics Imrét. A német lapok az eddigi átigazolási szezon legjobb vételének tartják a támadót.

Magath kívánságlistájának első helyezettje Lőw

A tetemes adóssággal küszködő Stuttgart tavalyi keretéből több alapember is kiesik: Balakov befejezi pályafutását, a román Ganea valószínűleg eligazol, akárcsak Kurányi, akiért több olasz klub is bejelentkezett.

Felix Magath szakvezető pontosan érzi, hogy csapatának erősítésre van szüksége, és a német Bildnek úgy nyilatkozott, hogy három játékost szeretne leigazolni. Elsőként Lőw Zsoltot, a Cottbus idegenlégiósát említette meg. (Rajta kívül a horvát válogatott Jurica Vranjest, valamint a török Denizlisporból kapusát, Dirk Heinent is szívesen látná.)

800 ezer euró Lőw ára

A magyar válogatottban stabil kezdő Lőw helyzetét nehezíti, hogy még kétéves szerződés köti az idén kiesett keleti együtteshez. Az ára 800 ezer euró, és kérdés, hogy ennyit képes-e fizetni érte a Stuttgart. (Szabicsot ingyen igazolták le.)

Lőw: néhány nap múlva eldől a sorsom

A Rodoszon nyaraló Lőw az Index megkeresésére elmondta, hogy hallott az érdeklődésről, és szívesen is játszana a sváboknál, de a részletekről egyelőre még nem beszéltek. "A vételáram elég magasnak tekinthető, biztos komoly alkudozás lesz. Néhány nap múlva eldőlhet a sorsom."