Barbara, Borbála
1 °C
7 °C

Menedzserirodát alapított a Fradi egykori sztárja

2003.06.19. 13:12
Hrutka János válogatott labdarúgó és Bognár Nándor válogatott jégkorongozó menedzserirodát alapítottak. Az ok roppant egyszerű, saját rossz tapasztalataiktól szeretnék megóvni a hozzájuk forduló sportolókat, sportszervezeteket.
"Számtalan rossz tapasztalat ért eddigi pályafutásom alatt, ezért döntöttem úgy a társaimmal, hogy létre hozzunk egy olyan irodát, melynél a sportoló a legfontosabb" - mondta Hrutka János azon a sajtótájékoztatón melyet a Sport and Success menedzseriroda alakulása alkalmával tartottak.

A cég egyik alapítója a Ferencváros egykori, a Kispest jelenlegi válogatott labdarúgója, Bognár Nándor többszörös bajnok válogatott jégkorongozó valamint két ügyvéd Dr. Lőrincz Márton és Dr. Kőrösi Tibor.

Európa-bajnok is van az alapítok között
A tájékoztatón elhangzott, hogy a "legrangosabb" címmel Körösi Tibor rendelkezik, aki az elmúlt héten tagja volt az Európa-bajnok magyar ügyvéd válogatottnak miként a világbajnoki második helyezett csapatnak is.

Mint Hrutka elmondta, elérkezettnek látták az időt, hogy Magyarországon létrehozzanak egy irodát, melynek segítségével a sportolóknak és sportszervezeteknek nem kell felesleges energiákat elpazarolniuk, csak sportszakmai tevékenységükre kelljen koncentrálniuk. Eddig saját bőrükön tapasztalták, milyen az, ha ezek a teendők elvonják figyelmüket a sportról.

Bognár hozzátette még: "Külföldön bevált módszereket alkalmazva, bizalmi kapcsolatok kiépítésén keresztül igyekszünk képviselni, segíteni a sportolókat. Nem csak sportpályafutásuk alatt, hanem azt követő civil életükben is. Már eddig is több megkeresésünk volt és bízunk benne ez így lesz a továbbiakban is."

Mint elmondták: főleg fiatalok menedzselésével szeretnének foglalkozni, sportágtól függetlenül. A licencekkel felmerülő problémákat pedig az UEFA és az MLSZ azon pontjával küszöbölik ki, melyben ügyvédek - a megfelelő engedély nélkül is - köthetnek szerződéseket