Judit, Xénia
19 °C
34 °C

Ismét kikapott a Győr

2003.08.09. 22:19
Gyenge színvonalú mérkőzésen a Videoton jogosan tartotta otthon a három pontot a minden elképzelés nélkül játszó Győr ellen.
A forduló talán leggyengébb színvonalú összecsapását hozta a győriek székesfehérvári vendégjátéka. Varga Zoltán hűen önmagához ismét egy teljesen felforgatott csapattal kezdte a találkozót, így nem is meglepetés az ETO újabb veresége.

Az első félidőt szinte helyzet nélkül játszották le a csapatok. A legnagyobb gólszerzési lehetőség a hazaiak előtt volt, de Savu tizenegyesét Sebők lábbal védte.

A második negyvenöt percben is inkább egymás rugdosásával voltak elfoglalva az együttesek, így nem volt meglepő, hogy Bede játékvezető szórta a sárgalapot, mint a fruttit.

Az utolsó félórában aztán megrázta magát az addig is aktívabb Videoton és kevés helyzetéből kettőt gólra váltott. Előbb a 66. percben Schwarz, majd kilenc perccel később Tóth is eredményes tudott lenni, így a fehérváriak otthon tartották a három pontot.

Előbb utóbb pedig Győrött is be fogják látni, amit már beláttak Dunaújvárosban, Diósgyőrött, Kispesten, az Üllői úton és egyszer már Győrött is. Hiába jó a játékosállomány, jó edző nélkül nehéz. . .

Videoton FCF-Győri ETO FC 2-0 (0-0)
Székesfehérvár, 3000 néző, V: Bede Videoton FCF: Tudor - Schwarcz, Vochin, Koller - Tereánszki-Tóth, Tóth B., Szabó T., Voicu - Savu (Magasföldi 63.), Medved (Földes 88.), Hercegfalvi (Horváth G. 83.)

Győri ETO FC: Sebők - Regedei, Kartelo, Nyilas, Geri - Jancetic (Nagy T. 76.), Ja:kl, Kalina (Horváth R. 83.), Varga Z. (Oross 81.), Németh N. - Herczeg

gólszerzők: Schwarcz (65.), Tóth B. (75.)
sárga lap: Tereánszki-Tóth (44.), Tóth B. (48.), Savu (58.), Szabó T. (71.), Magasföldi (79.), illetve Jancetic (33.), Kalina (57.), Herczeg (85.), Horváth R. (86.)