Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Gera havi hatmillió forintot utasított vissza

2004.07.20. 13:10
Az FTC középpályása, Gera Zoltán külföldre akar igazolni, és már be is jelentkezett érte egy konkrét ajánlattal az orosz Szpartak Moszkva. A válogatott játékos havi harmincezer dollárt, átszámítva hatmillió forintot kapott volna, de inkább nyugati klubok érdeklik, ezért visszautasította a szerződést.
Az FTC és a válogatott középpályása, Gera Zoltán az előző szezon végén úgy nyilatkozott, ősztől már külföldön szeretné folytatni pályafutását. A Nemzeti Sport értesülései szerint a huszonnégy éves játékos egy konkrét ajánlatot már kapott, de visszautasította azt: a Szpartak Moszkvának mondott nemet.

Inkább Angliába vagy Németországba menne

A napilap úgy tudja, Gera igen jövedelmező megállapodásról mondott le: az oroszok állítólag havi harmincezer dollárt, azaz hatmillió forintot fizettek volna a 24 éves támadónak.

A játékos elmondta, nem akar Moszkvában élni, és inkább egy nyugati klub megkeresésére számít, legszívesebben Angliába vagy Németországba költözne.

Állítólag a Palace is érdeklődik

Onnét viszont még csak érdeklődők vannak, konkrét ajánlat senkitől nem érkezett, bár elképzelhető, hogy a Crystal Palace-t - amely már szerződtette Torghelle Sándort, és közel áll Király Gábor megszerzéséhez is - érdekelné a tehetséges irányító.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!