Piroska
-2 °C
5 °C

Péniszsérülés után lőtt gólt a bolgár futballista

2005.09.12. 12:22
A huszonegy éves bolgár Csavdar Jankov egy szerencsétlen ütközés után kis híján elveszítette péniszét a hétvégi Hannover-Frankfurt Bundesliga-mérkőzésen - írja a Bild. Jankovnak négycentis seb keletkezett a péniszén, amiből ömlött a vér, de az öltözőben ezt csillapították, ellátták, összekapcsolták, a második félidőben ő biztosította be góljával a 2-0-s sikert.
A Hannover három döntetlen után idei első szezonbeli győzelmét érte el szombaton, a Frankfurt elleni bajnoki találkozón. Ez a mérkőzés azonban a tizenkétszeres bolgár válogatott Csavdar Jankovnak aligha erről lesz emlékezetes, hiszen az első félidő tizedik percében megsérült - a péniszén.

Rettenetes fájdalom a tizedik percben

Jankov így emlékezett vissza a történtekre: "Az alapvonal mellett küzdöttem ellenfelemmel, a frankfurti Köhlerrel, és amikor a földre estem, ő rám lépett. Szinte még abban a pillanatban rettenetes fájdalmat éreztem, és akkor szembesültem azzal, hogy vérzik a péniszem."

A játékos becsületére legyen mondva, hogy tovább játszott, de amikor fél perc múlva látta, hogy a nadrágja és a combja csupa vér lett, az öltözőbe sietett, ahol a csapatorvos, Wego Kregehr ellátta a négycentis sebet.

Az esetleges erekció miatt kellett összevarrni Jankov péniszét

"Csavdar nagyon derekasan viselte a fájdalmakat, pedig nem lehetett kellemes, amikor enyhe fagyasztás mellett egy kapoccsal összefogattam a péniszén a kettéhasadt bőrt. A szünetben és a meccs végén kötést cseréltünk, de végül hat öltéssel kellett összevarrni a péniszét, nehogy egy éjszakai erekciónál újra bevérezzen" - mondta a csapat orvosa a német lapnak.

Jankovot úgy tűnik nagyon nem viselte meg az eset, mert a hatvanharmadik percben ő szerezte csapata második gólját Stajner átadása után, így biztosította be a győzelmet.

Jankov vasárnap már biciklizett, a hétvégén pedig akár már a Bayern München kapusának, Oliver Kahnnak a hálóját is beveheti.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft