Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Gera a WBA-szurkolók szerint is eligazol

2006.04.13. 13:16
Egy FTC-mezbe bújt és egy West Bromwich-melegítőt viselő angol is megnézte a Ferencváros szerdai bajnokiját, aztán a metróban elárulták, nagyon félnek, a WBA idén kiesik, és ezért nagy kedvencük, Gera Zoltán elhagyja a birminghamieket.

Szerda este a Ferencváros 3-1-re verte a Bp. Honvédot és már ötödik a labdarúgó NB I-ben. A szokásosnál többen, de így is csak háromezren voltak az Üllői úton, köztük két West Bromwich Albion-szurkoló.

Fradi-mez és WBA-melegítő

A drukkerek viselkedése miatt többször is félbeszakított találkozó után a metróban a szurkolóktól szerettük volna megtudni az eredményt. Így sikerült belebotlani két angolba, egyikükön ugyanis Ferencváros-mez volt. A gyanútlanul feltett kérdésre angolul válaszoltak, aztán kiderült, tényleg ott voltak az Üllői úton. A zöld-fehérbe öltözött nő társán ráadásul Gera Zoltán csapatának, a WBA-nak a melegítője virított.

Gera a WBA-szurkolók szerint is megy

A két WBA-szurkoló, nevezzük őket Jane-nek és Johnnak, elárulta, hogy látni akarták Gera volt csapatának meccsét. "Kicsit lassú volt az iram az elején, jóval lassabb, mint a Premiershipben" - mondta a beszédesebb Jane, férje helyeselt és azt mondta, egyébként nagyon jó volt a meccs.

Aztán a kezükben lévő Nemzeti Sportra mutattak és kérdezték, mit írnak a címlapon szereplő Geráról? A szerdai sportnapilap arról számolt be, hogy a válogatott csapatkapitánya mindenképp marad az angol első osztályban: ugyanis ha a WBA kiesik, akkor eligazol. Jane és John bólogattak, szerintük is megy Gera, ha az ügynökei úgy döntenek, de a magyart nagyon jó játékosnak tartják.

Nekünk végünk

"Talán kiesik a WBA?" Jane a kezével mutatta, hogy bizony rezeg a léc. "Győznünk kellett volna szombaton az Aston Villa ellen. Ha ma nyer a Portsmouth, akkor végünk" - és Jane hevesen gesztikulál is, a nyakát nyiszatolja mutatóujjával.

A Portsmouth végül 1-1-es döntetlent játszott az Arsenallal, így egyelőre mindkét csapat kieső helyen áll, a Portsmouth 29, a WBA 28 ponttal, a még bentmaradó Birminghamnak 29 pontja van.