Konrád, Tivadar
9 °C
23 °C

Bátor fogadó félmillió eurójáért játszik az Arsenal és a M'brough

2006.04.20. 13:36
Közel háromszázezer eurót, mintegy nyolcvanmillió forintot kockáztatott az az ismeretlen fogadó, aki Angliában az Arsenal és a Middlesbrough európai labdarúgó-kupadöntőbe jutására fogadott. Ha tétjei bejönnek 485 ezer eurót tehet zsebre, tiszta haszna 185 ezer lehet.
Rekordösszeggel fogadott az Arsenal és a Middlesbrough sikereire egy ismeretlen Angliában: összesen 204 ezer fontot, majdnem háromszázezer eurót tett fel a két futballcsapat továbbjutására. (Forintra átszámolva közel nyolcvanmillió.)

Negyvenezer eurót már nyert

#alt#
A szerdai meccs főszereplője: a mókus (fotó: afp)
A William Hill irodát telefonon kereste meg az illető, aki banki átutalással tette meg tétjeit: 145 ezer eurót arra, hogy az Arsenal a Bajnokok Ligája döntőjébe jut, 73 ezret a klub szerdai, Villareal elleni BL-győzelmére, 78 ezret arra, hogy az Arsenal és a Middlesbrough is európai kupa döntőt játszik ebben a szezonban.

A háromból egyet már megnyert, a londoniak a BL-elődöntő első meccsén 1-0-ra legyőzték a Villarealt. Ezzel negyvenezer eurót kasszírozott, mivel az odds 4/7 volt.

Még három meccset izgulhat végig

Természetesen az Arsenal BL-fináléjához is közelebb került, míg harmadik, kettős, így legkockázatosabb fogadása csütörtökön folytatódik: a Middlesbrough Bukarestben, a Steaua ellen lép pályára az UEFA-kupa elődöntőjének első találkozóján.

Ha az Arsenal sikerrel veszi az akadályt, 65 ezer eurót (4/9-es oddsra), míg ha vele együtt a Middlesbrough is kiveri a Steauát, még 84 ezer eurót zsebel be a rejtélyes fogadó. Ha mindhárom tétje bejön, 485 ezer eurót kasszíroz, amiből 185 ezer a tiszta haszon.

Arsenal-fan, esetleg Henry-rajongó

"Óriási kockázatot vállalt az illető. Nagy Arsenal-drukker lehet, és nagyon bízhat Thierry Henryban" - idézte a William Hill szóvivőjét a gazzetta.it.

Az ismeretlen sorsa jövő kedden és csütörtökön dől el, előbb a BL-ben, majd az UEFA-kupában játsszák le az elődöntők visszavágóit.

15%
4999 Ft
4250 Ft
15%
3899 Ft
3315 Ft