Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Rajczi Péter a Birminghamnél folytathatja

2006.05.31. 16:51
Az angol első osztályból az idény végén kiesett Birmingham City érdeklődési körébe került a bajnoki címre aspiráló Újpest legeredményesebb csatára, Rajczi Péter - adta hírül egy angol, átigazolásokkal foglalkozó honlap.

A magyar labdarúgó-bajnokság aranyérméért harcoló Újpest válogatott csatárát, Rajczi Pétert szemelte ki az angol élvonaltól idén búcsúzó Birmingham City. A jelenlegi szezonban huszonhárom bajnokin huszonhárom gólt szerző támadót szerették volna megtekinteni az angolok elleni válogatott meccsen, ám nem kapott lehetőséget.

Az angol, átigazolásokkal foglalkozó, fansfc.com ugyanakkor úgy tudja, hogy már kapcsolatba léptek a nyártól szerződés nélküli, vagyis ingyen igazolható csatárral. Annál is inkább, mert a vezetőedző Steve Bruce-nak hamarosan új támadósort kell kialakítania, mert Emile Heskey és a finn Mikael Forssell is a távozás gondolatával foglalkozik.

Az Index úgy tudja, hogy az angolok részéről hivatalos megkeresés még nem érkezett a magyar klubhoz. Rajczi viszont többször jelezte, hogy csak megfelelő ajánlat esetén hagyja el a lilákat, és a másodosztályban nem akar feltétlenül játszani.

Rajczi iránt más klubok is érdeklődnek, de konkrétumok egyelőre még nincsenek.