Zord hegyek közt, mobil nélkül az angolok

2006.06.08. 08:28
A múlt héten hóesés fogadta hegyvidéki szálláshelyén az angol válogatottat Németországban. Beckhamék nem mindenben elégedettek a luxushotel szolgáltatásaival, ételt és tévét is hozattak maguknak otthonról. Meg 45 flakon hajhabot, hogy a fejeléseknél ne lapuljon le a frizurájuk.

Hiába minősítette kimagaslóan a legjobbnak a felkínált szállások közül a kiválasztott Hotel Bühlerhöhe Sven-Goran Erikkson angol szövetségi kapitány, a csapat különleges igényeit otthonról kellett kielégíteni. Az angol csapatnak két kamion szállította a hotelbe a szükséges élelmiszereket, kozmetikai cikkeket és különböző elektronikus berendezéseket.

A csapat például Angliából hozatott magának 250 karton müzlit, 200 doboz muffint, 108 doboz narancsos sütit, valamint töménytelen mennyiségű cukrot és teát, illetve 120 karton ribizlilevet.

Beckham csinos frizuráját is az otthonról hozatott 45 flakon hajhab fogja formázni, ápolt bőrét 15-ös faktorú naptejjel védheti majd az amúgy hüvös német nyárban. Az időjárás amúgy is gondokat jelentett, egy hete még hó is esett a csapat szállása közelében. Igaz, a meteorológusok azt ígérték, hogy a múlt héten mért +3 fokná melegebb lesz.

Minden játékos szobájába hozattak egy nagyképernyős tévét, valamint a csapatnak kivetítőket, parabolaantennákat, műholdvevőket, számítógépeket és DVD-lejátszókat is, ha netán a rossz idő miatt a játékosoknak mégis a szobákban kéne tölteniük szabadidejüket.

A játékosok azonban így is kissé el lesznek vágva a külvilágtól. Bár a hotel gyönyörű helyen van, a hegy tetején a mobilok a rossz vételi körülmények alig-alig működnek.  • Bérelnék
  • Bankszámla