Fogadjon Trinidadra!

2006.06.09. 17:12
A legnagyobb fogadóirodák Brazíliát tartják a vb-győzelem esélyesének, de bíznak az angolokban és a németekben is.

A sportingbeten Brazíliát tartják a legesélyesebbnek, minden feltett forint 3,5 szoros nyereményt hozhat, ha Ronaldinhoék megismétlik négy évvel ezelőtti diadalukat.

A kamikaze fogadók megpróbálkozhatnak Angliával is, amelynek győzelmi esélyeit illetően megoszlanak a vélemények, de a sportingbet őt tartja a második favoritnak. Ha Anglia nyer, az nyolcszoros pénzt ígér a vb kezdete előtt néhány órával. Németország kilencszeres, Argentína 9,5 szörös, Olaszország győzelme 10-szeres pénzt hozhat. A legtöbb pénzt Trinidad győzelme jelentené: 1501 forint csapja minden egyes feltett forint után a szerencsés markát.

Hajrá izé!

A betandwin is Brazíliát tartja a vébé fő esélyesének, győzelméért 3,75 szörös pénzt fizet. Anglia győzelméért 8,5, Olaszországéért 9,5 szoros pénzt ígérnek. Spanyolország és Portugália van még az első ötben. Az expekt Brazília győzelme esetén 3,5, Németország esetén 8, Anglia esetén ugyanennyi pénzt fizet. Náluk Argentína és Olaszország a további sorrend.

Az abszolút favorit Brazíliához hasonlóan a gólkirályi címre egyöntetűen Ronaldot tartják a legesélyesebbnek. A sportingbet 11, a másik két fogadóiroda 10-szeres pénzt fizet, ha ő örül a legtöbbször a góljának.

Ha nem Ronaldo, akkor Adriano. Az ő gólkirályi címe 12-13 szoros pénzt hozhat. A harmadik legesélyesebb Henry. A negyedik helyre Ronaldinhot vagy Klosét teszik.  • Bérelnék
  • Személyi kölcsön