Piroska
3 °C
3 °C

Rooney félbevágná Cristiano Ronaldót

2006.07.03. 16:41
Az angol-portugál vb-negyeddöntőn kiállított Wayne Rooney kettészelné Cristiano Ronaldót, állítja a Sun című angol bulvárlap. A húszéves szigetországi futballista azért lett dühös manchesteri csapattársára, mert viselkedésével azt akarta elérni, a bíró állítsa ki őt, és célját el is érte.
Fejbe vágja, majd kettéhasítja Cristiano Ronaldót Wayne Rooney, ha legközelebb találkoznak - állítja a The Sun című brit bulvárlap.

"Kettéhasítom, ha összefutunk"

Az újság az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) egyik meg nem nevezett belső munkatársától szerzett információ alapján írja, hogy a szombati Anglia-Portugália vb-negyeddöntőn kiállított Rooney megfenyegette manchesteri csapattársát.

"Fejbe vágom és kettéhasítom, ha összefutunk" - üzent a portugál szélsőnek a csatár.


Nem lesz kellemes a viszontlátás (fotó: AFP)

Nem valószínű, hogy visszamegy Manchesterbe

Valószínű, hogy a találkozásra már nem a Manchester United színeiben kerül sor, mert viselkedésével C. Ronaldo felbosszantotta a klub vezetőit, de különösen szurkolóit. A húszéves angol szabálytalansága után a bíróhoz rohant sárgalapot reklamálni klubtársának, aki meglökte, mire a játékvezető félre hívta Rooney-t, és felmutatta neki a pirosat.

A németországi torna alatt Cristiano Ronaldo többször hangoztatta, a Real Madridhoz igazol. Ezt aztán a Sunnak tagadta, de a napilap egy portugál újságírótól szerzett információt, aki elmondta, a támadó azt nyilatkozta neki, tárgyal a Reallal, és a vb után dől el, hol folytatja.

Kacsintott, mint aki jól végezte dolgát

Az angol-portugál negyeddöntőn nemcsak az MU, hanem egész Anglia ellenszenvét kivívta a portugál szélső, főleg azzal, hogy a kiállítás után a kispadnál lévő edzője és társai felé kacsintott, és félreérthetetlen arcjátékkal mutatta, elégedett magával.

Megítélését javíthatta volna, mikor hétfőn az esetről beszélt egy lapnak, de inkább rontotta, amikor azt mondta: "Miért kérnék bocsánatot? Miért sajnálnám? Inkább Portugáliát ünneplem."

Az angliai Ronaldo-ellenes hangulatot fokozta, hogy a portugál szélső a gólnélküli rendes játékidő és hosszabbítás után a büntetőpárbaj ötödik körében értékesítette tizenegyesét, kiütve ezzel Angliát a világbajnokságról.

Portugália szerdán Franciaországgal találkozik az elődöntőben.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!