Piroska
-1 °C
5 °C

Ronaldo az Interben folytatja

2006.08.31. 10:50
A brazil labdarógó-válogatott támadója, az elmúlt időben sokak által kritizált Ronaldo elhagyta a Real Madridot és az olasz Internazionáléhoz szerződött. A spanyolok cserébe egy másik brazilt, Adrianot kapnak. Ugyancsak a Real Madridban folytatja a spanyol Reyes, aki az Arsenaltól érkezik, cserébe Baptistáért.

Ma éjfélkor zárul a nemzetközi átigazolási szezon, és ahogy az elmúlt években, úgy most is, az utolsó pillanatokra is maradt szenzáció. A Cadenaser spanyol rádió tényként közölte, hogy a Real Madridból hosszabb ideje elvágyódó Ronaldo Milánóba költözik. A rádió eddigi valamennyi nyári átigazolási híre bejött, hiszen ők adtak először hírt Zambrotta és Thuram Barcelonába szerződéséről, valamint Emerson klubcseréjéről is.

Milan helyett Inter

Ronaldo

Ronaldo azonban nem a hetek óta hírbe hozott Milanhoz, hanem legnagyobb riválisához, a nyáron alaposan megerősödött Internazionaléhoz igazolt. Az Inter a nyáron már megszerezte többek között a svéd Ibrahimovicsot és a francia Vieirát a Juventustól, valamint az argentin Crespot a Chelsea-től.

A brazil támadó 1997 és 2002 között már volt az olasz klub játékosa, igaz ez idő alatt két évig sérült volt. Sikerként "mindössze" egy UEFA-kupa elsőséget tudott felmutatni. Az üzlet anyagi részletei még nem nyilvánosak, az azonban biztosnak tűnik, az Interben nem lesz brazil csatársor. A klub másik brazil csatára Adriano ugyanis éppen Ronaldo helyére, a Real Madridba szerződik.

Reyes is a Realban

A Real erősítése azonban még nem ért véget, hiszen az as.com értesülései szerint az utolsó pillanatokban megszerezték a spanyol Reyest az Arsenaltól, akiért cserébe egy másik brazilt, Julio Baptistát adták.