Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Wayne Rooney egy bárban pofozkodott

2006.09.08. 13:35
Wayne Rooney immár egyértelműen balhés futballista, akit akkor is megtalál a baj, ha nem keresi: a hétvégén a Blackburnben játszó Michael Gray kötött bele a barátnőjébe. Az eset az egyik verzió szerint összeszólalkozással ért véget, más források pofont is említenek.

Az angol futball egyik jelenlegi legnagyobb sztárja, Wayne Rooney egyszerre két eltiltását is töltötte az elmúlt hetekben. A válogatottban az első két Európa-bajnoki selejtezőmeccsen nem szerepelhetett, amiért Cristiano Ronaldóval kakaskodott még a vb-negyeddöntőben. A Premier League-ben egyelőre veretlen Manchester United pedig azért nélkülözi még a hétvégén is, mert az Porto elleni, amszterdami felkészülési meccsen kiállították. Az angol szövetség meg három meccsről eltiltotta, de ez csak az első hazai forduló után lépett életbe.

A múlt hétvégén úgy tűnik, nem Rooney volt a hibás, mégis kisebb balhéba keveredett, írta a BBC. Más hírforrások, köztük a Sky Sports szerint az MU focistája pofozkodott is. A csatár Manchesterben szórakozott barátnőjével, Coleen McLoughlinnal és három másik párral. Ekkor a társaságban termett a Blackburn 32 éves focistája, Michael Grey. A hívatlan vendég sértegetni kezdte Rooney barátnőjét és többi hölgyet.

Ekkor Rooney többször is távozásra kérte Grayt a távozásra, aki nem tágított. Miután a védő tovább folytatta a sértegetést, Rooney pofon vágta kollégáját. "Egy rövid affér volt" - kommentálta az esetet a válogatott játékos szóvivője, aki azt is leszögezte, Rooney már nem haragszik a blackburni focistára. A Manchester United nem indít fegyelmit a csatár ellen.