Géza
-12 °C
-4 °C

Metróztak a BL-meccsre a Szpartak-játékosok

2006.11.01. 14:24
Majdnem lekésték a keddi, Internazionale elleni Bajnokok Ligája-találkozót a házigazda Szpartak Moszkva labdarúgói, miután dugóba kerültek és végül kénytelenek voltak metróval megközelíteni a Luzsnyiki-stadiont.

Lehet, hogy nem véletlenül kapott gyors gólt a keddi Bajnokok Ligája-forduló első meccsén a Szpartak Moszkva az Internazionalétől. Az orosz egylet játékosainak metróval kellett ugyanis a Luzsnyiki-stadionba.

A híradások szerint a hazai játékosok gyakorlatilag beestek a játéktérre a kezdő sípszóra. Talán ennek is tudható be, hogy - az argentin Julio Ricardo Cruz révén - az olaszok már az 58. másodpercben megszerezték a vezetést, amelyet végig meg is őriztek.

Köszönet a metrósoknak

Vlagyimir Fedotov vezetőedző szerint egyértelműen a moszkvai közlekedés volt az oka a gyenge rajtnak.


Luis Figo és Martin Stranzl

"A földalattit kellett használnunk, hogy idejében megérkezzünk. Ezúton is szeretném megköszönni a metró illetékeseinek, hogy jegy nélkül utazhattunk. Nagyon tartottam attól, hogy néhány játékosom elveszik a tömegben, mert valószínűleg még soha nem használta ezt a tömegközlekedési eszközt, ezért folyamatosan ellenőriznem kellett, hogy mindenki megvan-e, nem maradt-e le valaki" - mondta.

A moszkvai futballisták a késés miatt nem tudták rendesen elvégezni a bemelegítést.