Máté, Mirella
14 °C
30 °C

Rosszul lett a fehérvári edző, de a csapata nyert

2007.05.11. 21:13
Az emberhátrányba került Győr csak a meccs végén tudott erősíteni, így megérdemelten nyert a Fehérvár, amelynek edzője a szünetben rosszul lett.
Az FC Fehérvár egy góllal nyert a Győri ETO FC ellen a labdarúgó Borsodi Liga 28. fordulójának pénteki mérkőzésén. Marijan Vlak, a fehréváriak vezetőedzője a szünetben rosszul lett, ezért a második félidőben segítője, Hrvoje Baovic irányította a kispadról a hazaiakat.

Az első félidő 11. percében Bozic a középpálya bal oldalánál szabadon kapta a labdát, és jobbal, 22 méterről hatalmas erővel lőtt a kapu jobb alsó sarkába. Ezzel egy-nullra vezetett a Fehérvár.

A második félidő 66. percében Simek jobb oldali beadásánál átlépték a labdát a fehérvári csatárok, így a bal oldalon Vayer teljesen szabadon kísérletezhetett, tíz méterről lőtt, Stark kézzel védett. A játékvezető a győri hátvédet kiállította és büntetőt ítélt. A 11-est Vayer végezte el és a jobbra mozduló Stevanovic mellett a kapu bal oldalába lőtt (2-0).

A 89. percben Tokody átadását Pákolicz a jobb oldalon teljesen szabadon kapta, majd 8 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (2-1).

A Fehérvár minden tekintetben jobb volt ellenfelénél, végig fölényben játszott. A vendégek csak a hajrában voltak egyenrangú ellenfelei a hazai együttesnek, ez azonban kevésnek bizonyult a pontszerzéshez.

Jegyzőkönyv

Eredmény: FC Fehérvár-Győri ETO FC 2-1 (1-0)
Székesfehérvár, 1500 néző, V: Szabó Zs.
gólszerzők: Bozic (11.), Vayer (66., 11-esből), illetve Pákolicz (89.)
kiállítva: Stark (66.)
sárga lap: Julinho (77.), illetve Rozsi (2.), Böőr (9.), Mátyus (77.)

Fehérvár: Sebők - Fehér, Baranyai, Koller, Mohl - Bozic, Julinho, Farkas B. (Csobánki 54.) - Simek (Disztl D. 70.), Dajic (Bölcsföldi 80.), Vayer
Győr: Stevanovic - Bank, Stark, Mátyus, Rozsi - Dudás (Varga R. 69.), Pákolicz, Müller, Böőr (Szabó Zs. 82.) - Tokody, Bajzát