Gerzson
-3 °C
2 °C
Tóth Ivett
péntek 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Hatvanévesen kefélem végig Európát

2007.06.04. 14:47
Kapcsolódók (1)
Két nőügye után újabb szeretője bukkant föl Sven-Goran Erikssonnak. Az angol futballválogatott, a Benfica és több olasz csapat exedzőjét ezúttal egy 41 éves exmodell hozta kínos helyzetbe élettársa előtt. Öt év alatt Monica Casti - minimum - a harmadik, akivel csalta kedvesét a világ legjobban kereső munkanélkülije.

Újabb Sven-Goran Eriksson-barátnő bukkant fel a brit sajtóban, amikor az olasz exmodell és tévés műsorvezető, Monica Casti árulta el, évek óta a futballedző szeretője.

Nancy dell'Olio, az örök

A 41 évesen is igen szép hölgy állítja, 1999 óta az angolok volt futballkapitányának szerelme, igaz, a férfi 1998-tól egy másik olasz nővel, Nancy dell'Olió-val él együtt. Eddig hallgatott, de a 43 esztendős Nancy legutóbbi nyilatkozatai után, amikor azt mondta, hozzá akar menni Erikssonhoz és gyereket akar szülni neki, kiakadt, kitálalt, mert úgy hiszi, ő a mendzser igazi szerelme.

Ulrika Jonsson, a szexőrült

Az 59 éves szakember mindig is hírhedt volt nőügyeiről és lebukásairól. Nancyval 1998-ban, Romában ismerkedett meg, amikor a Laziót edzette, az első megcsalás 2002 tavaszán, az angol válogatott vb-felkészülésének közepén, már Londonban derült ki. Eriksson a svéd televíziós műsorvezetővel, Ulrika Jonssonnal kezdett ki, majd került címlapokra, ami nem nagy meglepetés, hiszen Jonssonnak a News of the World című bulvárlapnál akkoriban saját rovata volt.

A most negyvenéves hölgyet, akinek három férfitól van három gyereke, nem lehetett nehéz meghódítania: az egyik angol csatornán futó show-jának címe Szexfüggő vagyok-e? Nyilvánosan vállalta, igen.

Nancy akkor megbocsátott: "Soha nem állhatott senki és semmi közénk és soha nem is fog."

Faria Alam, a profi

A portugáliai Eb-re hangolt a válogatott, amikor Sven szinte pontosan két év múlva, 2004 tavaszán csábult el újra: az angol futballszövetség egyik titkárnőjével, Faria Alammal volt rövid kapcsolata. A bangladeshi születésű szépség a Mail on Sundaytól és a News of the World-től is kétszázezer fontot kapott az interjúért, amiben elárulta, a szervezet egész vezetése végigment rajta. Az elnökség több tagja lemondott a botrány után.

Alamról a News of the World idén februárban derítette ki, luxuskurva, amikor egy újságírója álcázva 8000 fontért cserébe beszélt meg együttlétet vele. A hölgy mindent cáfolt, pedig az üzletről videófelvétel is készült.

Újabb két év múlva, 2006 elején Erikssont egy sejknek öltözött újságíró buktatta le, de munkaügyben. A menedzser felajánlotta, szívesen lenne az Aston Villa vagy a Newcastle United edzője, ha a multimilliárdos megvásárolná valamelyik klubot, sőt, még David Beckhamet is oda tudná csábítani.

Szexügyeit túlélte Eriksson, sőt, valamennyire még ezt is, hiszen emiatt, de csak szűk fél évvel később, a 2006-os vb-kiesés után kellett távoznia.

Monica Casti, az igazi?

Hétfőn aztán Casti bukkant fel, és beszélt részletesen kettejük nyolc éve tartó viszonyukról a News of the Worldnek. Legutóbb március 8-án voltak együtt, amikor Eriksson Stockholmban tárgyalt, és estére átrepítette Rómából második számú kedvesét.

"Sven felhívott, hogy legyek vele, délután már Stockholmban voltam. A szállodában ő nyitott ajtót, szeretkeztünk, de csak gyorsan, mert kezdődött a megbeszélése. Néhány órára a városba mentem, de nyolc körül visszatértem és folytattuk" - mesélte Casti. Hasonló kiruccanás rendszeressé vált mindkettejüknél, mint mondta, találkoztak már Londonban, Romában, Svédországban.

Az idősödő Casanova persze nem volt hálátlan, Casti nem hallgatta el, csak az utóbbi két hónapban mintegy 15 ezer font landolt a bankszámláján szerelmétől. Vele kapcsolatban föl sem merült, hogy hivatásos lenne.

Eriksson 2006 nyara óta munkanélküli, az utóbbi időben szóbahozták az Olympique Marseille-jel, a Dynamo Kijevvel és a Newcastle Uniteddel is, de egyiknél sem ő kötött ki, igaz, a kelet-európai állás még nyitott lehet. A svéd azonban jelentős pénzhet jut: évi hárommillió fontot kap évente az angol szövetségtől felbontott szerződése eredeti, 2008-as lejártáig. Ezzel valószínűleg a világ legjobban kereső munkanélkülije.