Huba
17 °C
33 °C

Szarok vagytok, ha nem lesz négy!

2008.03.11. 15:43
Megkapta a West Ham szurkolótábora, amit akart: a Tottenham elleni mérkőzésen: csapatuk égett 2-0-ra, de tíz emberrel is tartotta magát, így az ellenfelet cikizték, hogy úgysem tudnak még kettőt rúgni. Tudtak.

Kettő-nullára vezetett tíz perc után a hétvégi Tottenham-West Ham angol bajnoki futballmeccsen a hazai csapat, majd három kemény szabálytalanságért kiállították a vendégek egyik középpályását.

Luis Boa Mortét a 44. percben küldték le második sárgával, mert egymás után felrúgta Alain Huttont, Tom Huddlestone-t és Aaron Lennont.

Alan Curbishley West Ham-menedzser fogta a fejét

A The Sun tudósítása szerint a West Ham-drukkerek beletörődve sorsukba a második félidőben ezzel a rigmussal cikizték a Tottenhamet: "Szarok vagytok, ha nem lesz négy". ("You're shit if it's not 4-0.")

A vége felé már remekül szórakozhattak, hiszen öt perccel a vége előtt még mindig 2-0 volt az állás. A 85.-ben viszont jött Gilberto, majd a 90.-ben Darren Bent gólja, így megkapták, amit akartak, 4-0- lett a vége.

Persze az is lehet, a vendégszurkolók csak megszokásból énekeltek: előző bajnokiját csapatuk 4-0-ra veszítette el a Liverpool ellen, az előtt meg a Chelsea-től kaptak ki 4-0-ra.