Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sokkal jobb nők, mint Victoria Beckham

2008.03.29. 17:09
A világ 100 legjobb futballistafelesége nem feltétlenül tartozik a világ 100 legjobb futballistájához. Szemezgessen, kinek van a legjobb nője, aztán bosszankodjon, amiért abbahagyta a labdarúgást. Ha el sem kezdte, pláne.

Nemrégiben több csatorna is vetítette a Futballistafeleségek című filmsorozatot. Ebben többnyire csinos nők alakították a színészek által játszott futballisták hites asszonyait. Talán sokaknak furcsa is lehetett, hogy minden futballistának milyen jó nője van. Pedig ez többnyire az életben is így van.

Nézzegessen rengeteg nőt!

A brit Nuts magazin még tavaly összegyűjtötte a száz legszebb futballistafeleséget. Csak a nevesebb bajnokságban szereplő játékosok asszonyait, barátnőit vették figyelembe, így hiába keresünk grúz, lett vagy magyar játékost boldoggá tevő hölgyet.

A lista nem rangsor volt, nem is akartak senkit megbántani, hogy az ő felesége csak a 83. Dönteni az olvasóknak sem lehetett könnyű, hiszen volt, akiről féloldalas félmeztelen fénykép készült, másról beállított fehérneműs, és volt, akiről elkapott paparazzifotót tettek be, amelyen nem a legelőnyösebb arcát mutatta.

Mi most megmutatunk közülük harmincat - az összes induló közel harmadát -, ön pedig csodálkozzon vagy dühöngjön, miért is hagyta abba az edzéseket 12 évesen, vagy miért nem próbálkozott legalább a Ganz-Mávag ifiben.

A képekre kattintva nemcsak a hölgyeket, párjukat is megnézheti, így eldöntheti, ki az, akinek futballtudása mellett az ízlése is jó. Mást ne mondjunk, az is bebizonyosodik, hogy nem mindig a legnagyobb névnek van a legjobb nője.