Antal, Antónia
3 °C
9 °C

Sokkal jobb nők, mint Victoria Beckham

2008.03.29. 17:09
A világ 100 legjobb futballistafelesége nem feltétlenül tartozik a világ 100 legjobb futballistájához. Szemezgessen, kinek van a legjobb nője, aztán bosszankodjon, amiért abbahagyta a labdarúgást. Ha el sem kezdte, pláne.

Nemrégiben több csatorna is vetítette a Futballistafeleségek című filmsorozatot. Ebben többnyire csinos nők alakították a színészek által játszott futballisták hites asszonyait. Talán sokaknak furcsa is lehetett, hogy minden futballistának milyen jó nője van. Pedig ez többnyire az életben is így van.

Nézzegessen rengeteg nőt!

A brit Nuts magazin még tavaly összegyűjtötte a száz legszebb futballistafeleséget. Csak a nevesebb bajnokságban szereplő játékosok asszonyait, barátnőit vették figyelembe, így hiába keresünk grúz, lett vagy magyar játékost boldoggá tevő hölgyet.

A lista nem rangsor volt, nem is akartak senkit megbántani, hogy az ő felesége csak a 83. Dönteni az olvasóknak sem lehetett könnyű, hiszen volt, akiről féloldalas félmeztelen fénykép készült, másról beállított fehérneműs, és volt, akiről elkapott paparazzifotót tettek be, amelyen nem a legelőnyösebb arcát mutatta.

Mi most megmutatunk közülük harmincat - az összes induló közel harmadát -, ön pedig csodálkozzon vagy dühöngjön, miért is hagyta abba az edzéseket 12 évesen, vagy miért nem próbálkozott legalább a Ganz-Mávag ifiben.

A képekre kattintva nemcsak a hölgyeket, párjukat is megnézheti, így eldöntheti, ki az, akinek futballtudása mellett az ízlése is jó. Mást ne mondjunk, az is bebizonyosodik, hogy nem mindig a legnagyobb névnek van a legjobb nője.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!