Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiállították és letartóztatták a futballistát

2008.04.24. 13:46
A brazil állami bajnokságban szereplő América Natal védője nem volt hajlandó elhagyni a pályát a második sárga után, a játékvezető rendőrt hívott. Ivo majomnak nevezte az intézkedő közeget, őrizetbe vették.

Sértő megjegyzése miatt letartóztattak egy brazil labdarúgót a Rio Grande do Norte állami bajnokság hétfői bajnoki mérkőzése alatt, írja az aolsports.

Ivo, az América Natal védője a Potiguar Mossoro elleni találkozón az első félidő hosszabbításában megkapta második sárga lapját, de nem volt hajlandó elhagyni a gyepet, mire a játékvezető rendőri segítséget kért. A futballista az intézkedőt majomnak nevezte. Brazíliában az ilyet nem tolerálják, Ivót rasszizmus vádjával őrizetbe vették.

A futballistát kedden délután szabadon engedték, tájékoztatta a helyi lapokat Ricardo Bezerra, az América Natal igazgatója.

A meccset a vendég América Natal nyerte 3-2-re, a bajnokságban a negyedik helyen állnak, a Potiguar Mossoro a második.