Kinga, Kincső
16 °C
32 °C

Rengeteg pénzt fizet a magyar válogatott

2008.07.04. 15:34
Egyelőre még a helyszín sem biztos - bár az ukránok és a lengyelek állítják, minden rendben lesz -, de az már igen, kikre érdemes/nem érdemes fogadni, hogy megnyerik a 2012-es futball-Eb-t.

Alig öt napja ért véget a XIII. labdarúgó Európa-bajnokság, és a világ egyik legjelentősebb fogadóirodájánál, a brit William Hillnél már most lehet fogadni arra, kik nyerik a 2012-es tornát.

Az élen a friss Európa-bajnok spanyolok állnak, akik 11:2-es szorzóval szerepelnek, az ezüstérmes németeknek alig rosszabb, 6:1-es a szorzója. Mögöttük az idei torna két csoporttársa, az olasz és a holland együttes található, egyaránt 7:1-es oddsszal.

Az ötödik helyen olyan együttes áll, amely az idei tornán nem vett részt, de az angolok remélik, ez többé nem fordul elő velük, a William Hill szerint sikerük esélye nyolc az egyhez. Őket az idei tornán leszerepelt franciák és a korán búcsúzó portugálok követik, akik tíz-, illetve tizenegyszeres pénzt hozhatnak.

Az Eb-bronzérmes oroszok 14-szeres, a horvátok 16-szoros pénzzel vannak a listán, a tizedik helyen holtversenyben az ukránok és a törökök szerepelnek hússzoros nyereménnyel.

Az idei résztvevők közül a rendező osztrákok foglalják el a legrosszabb pozíciót, csak a 26. helyen vannak – Wales, Szlovénia és Bosznia csapataival –, kétszázszoros nyereménnyel kecsegtetve a balekokat. A magyar válogatott a 32., Lettországgal együtt 500-szoros pénzt lehet nyerni Husztiék diadalával.

Az európai rangsor legalján Andorra, a Feröer-szigetek és San Marino áll, ha Eb-t nyernének, az tízezerszeres nyereményt hozna.