Viola
-6 °C
-2 °C

Mourinho nélkül jobb lenne Olaszország

2008.09.16. 15:50
A Catania sportigazgatója kiakadt az inter portugál edzőjének tiszteletlen és nagyképű szavain. Mourinhónak nem tetszik, hogy mindenféle jöttmentek az ő nevével akarnak a címlapra kerülni.

Az Inter két öngóllal nyert 2-1-re a San Siróban az olasz bajnokság második fordulójában a Catania ellen. A meccs után a hazaiak edzője, Jose Mourinho szokásos stílusában nyilatkozott: az Inter nyerni akart és nyert is, mert csapatként és egyénileg is jobb a Cataniánál. Mourinhót nem érdekelte csatárai gólképtelensége, úgy vélte, a reális eredmény 4-1 vagy 5-1 lett volna.

mourinho

A Catania sportigazgatója, Pietro Lo Monaco ezen kiakadt, szerinte Mourinho nem tiszteli ellenfeleit, a többi edzőt és Olaszországot, szájon kéne vágni tiszteletlen szavai miatt.

Mourinho ezek után emelte a tétet, kijelentette, hogy van egyéni szponzora, akit hirdet, másnak nem csinál ingyenreklámot. Elege van abból, hogy mindenféle jöttmentek az ő nevével akarnak a címlapra kerülni.

"Ami Lo Monacót illeti, nem tudom, ki az. Ismerek Monaco di Bavariát (München olaszul), Monacói Nagydíjat, Monacói Hercegséget, és Tibetben is van egy Monaco (Monk). Más Monacóról nem tudok."

Az (eddigi) utolsó felvonásban a Catania hivatalos közleményt adott ki az igazgató szavaival: ”Elviselhetetlen a nagyképűsége, undorítóan tiszteletlen. Olaszország jobb hely lenne nélküle. Engem meg nem Monacónak, hanem Lo Monacónak hívnak, remélem, ezt legalább megtanulta. A címlapok nem érdekelnek, én a pénzt a munkámmal keresem."

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!