Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-8 °C
3 °C

Inkább pornósztárnak állt a futballista

2008.10.18. 17:27
A tehetséges futballistalány az 1. FC Nürnbergből a német pornóiparba került. Az új munka jobban fizet, és és sajnos nem hangolható össze a focival.

Futballista volt, pornósztár lett a német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg játékosa, Eva Roob. A hölgy 2001-től szerepelt a csapatban, nappal a pályán rúgta a labdát, este fizetéskiegészítésként lokálokban, sztiptízbárokban dolgozott.

Jó ideig ment párhuzamosan a kettő, de egyre fárasztóbbá vált összehangolni a két foglalkozást. ”Hajnal ötkor végeztem, az edzés már reggel tízkor kezdődött, választanom kellett” – nyilatkozta Roob a bild.de-nek.

A tehetség a nőknél jobban fizető pálya mellett döntött, de már nem táncol, hanem pornózik. Fölvette a Samira Summer művésznevet, Németországban sztár lett.

Nemrég a berlini erotikaparádén lépett föl, tévéprogramjait, műsorait rengetegen nézik, ő az egyik legkeresettebb a német piacon.

Még az is lehet, hogy egy-két felvétele ott van már a pornórajongó Birmingham City futballistáinak gyűjteményében is.  • Vennék
  • Hírek