Gyöngyi
4 °C
14 °C

Ronaldo 2 napos, 60 milliós Ferrarit írt le

2009.01.09. 11:15 Módosítva: 2009.01.09. 14:36
Totálkárosra törte csütörtökön 190 ezer fontos Ferrariját Cristiano Ronaldo: az autót csak két napja használta, de nem szomorkodik, garázsában 2 millió font értékben állnak kocsik. A piros csodagépet egy 180 ezres Bentley váltotta.

Mindössze két napja vásárolt 190 ezer fontos Ferrarit tört totálkárosra csütörtökön Cristiano Ronaldo. A Manchester United futballistája edzésre menet a repülőtér alatti alagútban csapódott a falnak, de sértetlenül szállt ki az autóból.

A rendőrség vizsgálja, mi történt, szemtanúkat keres az eset rekonstruálásához. A 23 éves szélsőt a helyszínen kihallgatták, megszondáztatták. Nem volt ittas, az eddigi beszámolók szerint a legvalószínűbb, hogy túl gyorsan ment, és kisodródott.

Az alagútnál meglehetősen nagy, 60 mérföld, vagyis közel 100 kilométer/óra a sebességhatár, a hatóság azt próbálja kideríteni, átlépte-e ezt a futballklasszis.

Csütörtökön Cristiano Ronaldo időben odaért a tréningre, mert a csapat kapusa, Edwin van der Sar hajtott mögötte. Megállt, hogy segítsen bajba került társának, majd magával vitte a carringtoni központba.

A Mail on Sunday szerint az aranylabdást nem viselte meg a karambol, délután mosolyogva, az újságíróknak pózolva hajtott el karácsonyra vett, 180 ezer fontos Bentleyével.

ferrari599gtb

A Ferrari 599 GTB-nek, ami jelenleg a gyár egyik csúcsmodellje, annyi, mégsem lehet túl szomorú miatta a játékos: öt és fél éves manchesteri karrierje alatt már bő 2 millió fontot, azaz 612 millió forintot költött csodaautókra, teli a garázs.