Emőke
-4 °C
9 °C

Visszatérhet a Playboy-modell futballbírónő

2009.03.11. 17:03 Módosítva: 2015-05-21 00:10:08
A brazil Anna Paula Oliveirát 245 napra eltiltották, mert levetkőzött a magazinnak, ez idő alatt csak amatőr meccseket vezethetett. Büntetése a napokban járt le, örülhetnek a futballisták.

Valószínűleg Brazíliában él és dolgozik a világ legcsinosabb futballbírója, Anna Paula Oliveira. A csinos hölgy még 2007-ben levetkőzött a Playboynak, és bár a szurkolók körében nagy sikert aratott, a szövetségben nem nézték jó szemmel, hogy megmutatta magát.

ana paula - 22

245 napra eltiltották, ez idő alatt csak amatőr meccseken vezethetett, nemzetközi feladatot sem kapott, bár a fotósorozattal minden bizonnyal több pénzt keresett, mint félszezonnyi játékvezetéssel. Most végre visszatérhet a gyepre.

Oliveira gyerekkorában futballozott is, de hiába játszott együtt a fiúkkal, nem volt olyan tehetséges, hogy felfigyeljenek rá. A sportágat azonban megszerette, ezért benne is maradt.

Megítélése a vetkőzés ellenére is megoszlik, hiszen akik az ő vezetésével nyertek, istenítik, akik kikaptak, azok szerint nincs helye nőnek a futballpályán.