Vince, Artúr
-7 °C
1 °C

Minden idők legostobább műesése

2009.03.13. 14:14
Nem tudni, mi volt a célja a brazil Corinthians játékosának, aki azt játszotta el, hogy a partjelző megütötte őt zászlajával. Az eszköz a játékos fejének közelében sem volt, mégis úgy terült el, mintha komolyan megsérült volna.

Azt már megszokhattuk, hogy a játékosok egy-egy belépő szelétől is elesnek, ha olyanjuk van, az viszont sokkal ritkább, hogy egy ártatlan játékvezetői mozdulat után játsszák el, hogy komoly sérülést szenvedtek.

Az alábbi videón a brazil Corinthians egy játékosa minden idők egyik legostobább és valószínűleg legfeleslegesebb műesését produkálja, a vétkes a partjelző zászlaja.

A játékvezetők és partjelzőik ritkán kerülnek a játék sűrűjébe, de találunk példát erre is. Az alábbi összeállításban néhány emlékezetes bírói helyezkedés, illetve érdekes közreműködés, 0:38-nál pedig egy fájdalmas incidens látható.

A legjobb Paul Gascoigne, aki még rangerses korában a játékvezető elhagyott sárga lapjával készségesen odakocog a bíróhoz, de mielőtt átadja, fel is mutatja neki. A sótlan játékvezető nem díjazza a poént, és viszonozza a szívességet, de ezen már Gazza is csak mosolyog.