Eleonóra
-1 °C
2 °C
Jégkorong
Percről Percre

Arsavin duplával vette fel a londoni ritmust

2009.03.14. 18:30 Módosítva: 2009-03-14 19:31:28
A Premier League 29. fordulójában az Arsenal könnyedén lépte le a Blackburnt, a londoniak négy góljából kettőt az új szerzemény, Andrej Arsavin lőtt. Fülöppel a kapujában kapott ki hazai pályán a Sunderland, Gera Zoltán és Halmosi Péter nem került be csapatába.

Andrej Arsavin megkezdte 15 milliós vételárának törlesztését, az Arsenal az orosz irányító remeklésével simán lelépte a Blackburnt az Emirates stadionban. Arsavin már a második percben megszerezte a vezetést, majd a második félidő elején újabb szép gólt vágott, a vendégek egy percig sem voltak meccsben a BL-ben is továbbjutott Arsenal ellen.

Theo Walcott nagyot játszott a londoniaknál, mégsem ő szerezte a további gólokat, hanem a neki jutó tíz perc alatt kétszer is beköszönő Emanuel Eboué. Az Arsenal győzelmével pontszámban befogta a 4. helyen álló Aston Villát, amelyik vasárnap lép pályára.

000T TRPar2459095

A Fülöp Mártonnal a kapujában kezdő Sunderland hazai pályán kapott ki a Wigantől. A vendégek kétszer szereztek vezetést az első félidőben, N’Zogbia szép szólógóljára pedig már nem tudott válaszolni a Sunderland. Mindkét csapat a középmezőnyben áll a 29. forduló után.

A Portsmouth Peter Crouch góljával a hajrában vezetni tudott a Middlesbrough otthonában, de a lefújás előtt másodpercekkel King kiegyenlített, a hazaiak tíz emberrel mentettek pontot. Az Everton a szünetre eldöntötte a Stoke elleni meccset, a végén 3-1-re nyertek a liverpooliak.

A Newcastle-t fogadó, és 1-1-re végző Hullban nem játszott Halmosi Péter, a némi meglepetésre Boltonban nyerő Fulhamben pedig Gera Zoltán nem kapott lehetőséget, így ismét Fülöp volt az egyetlen pályára lépő magyar a Premier League-ben.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft