Adalbert
13 °C
21 °C

Raul mesterhármasával közelít a Madrid

2009.04.26. 23:17 Módosítva: 2009.04.26. 23:17
A Real Madrid 4 pontra jött fel a Barcelonára, miután kapitánya mesterhármasával lelépte a Sevillát. Az Athletic Bilbao-Racing Santander meccsen 5 piros és 16 sárga lapot adott a játékosoknak a bíró, a meccset a hazaiak nyerték.

A Barcelona valenciai döntetlenje után kihasználta esélyét a Real Madrid, és Sevillában nyerve négy pontra megközelítette a katalánokat a két csapat rangadója előtt. A madridiak az első félidőben örülhettek, hogy nem tömte ki őket a 3. helyen álló Sevilla, a hazaiak rengeteg helyzetet hagytak ki, mielőtt a játékrész utolsó percében Raul egy védelmi hibát kihasználva kiegyenlítette Renato gólját.

A madridiak kapitánya nem állt le, a második félidőben két szerencsés találattal megfordította a meccset. A Sevilla a hajrában még szépíteni tudott, de az egyenlítés helyett a 92. percben a vendégek egy gyors kontra végén eldöntöttek mindent.

Az Athletic Bilbao-Racing Santander nem a hazaiak 2-1-es győzelme, hanem a rengeteg lap miatt marad emlékezetes. Gonzalez Vazquez bíró 5 piros és 16 sárga lappal büntette a játékosokat, a Racing nyert: 3 pirosat és 12 sárgát szedett össze.

Két kiállítás volt a Getafe-Villarrealon is, a vendégek győztek. Idegenben nyert a Mallorca is, négyet lőtt a Huelvának. Nagyon fontos meccset nyert az Espanyol, a barcelonaiak sikerükkel két pontot vernek a legjobb kieső Sportingra.

Fontos pontot szerzett a Valladolid otthonában a Vadócz Krisztián nélkül felálló Osasuna, de a pamplonaiak még nem nyugodhatnak meg.