Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lepofozta játékosát a pályáról edzője

2009.04.30. 12:09
A román másodosztályú futballmeccsen a cserejátékos reklamált, edzője súlyos pofonokkal az öltözőbe kergette.

A román másodosztályú futballbajnokság legutóbbi fordulójában az FC Drobeta Turnu Severin 2-1-re nyert az AS FCM Targu Mures ellen, az ötödik helyezett verte a másodikat.

A meccs leglátványosabb jelenete a 62. percben volt, amikor a hazaiak egy szöglet után tizenegyeshez jutottak, a vendégek egyik játékosát kiállították.

Az eset után tumultus alakult ki a kispadoknál, és a hazaiak egyik cserejátékosa, Ionut Ilie egyre hevesebben vitatkozott az ellenféllel, társai is alig tudták lefogni.

Ekkor érkezett edzője, Vasile Manescu, aki két hatalmas pofonnal az öltözőbe küldte őt. Úgy tűnt a játékos megnyugodott, de azért még valamit visszaszólt: két újabb pofon érkezett, az edző lába is meglendült.

A találkozó után két nappal a játékos - akit 3000 lejre büntettek - úgy nyilatkozott, nem haragszik trénerére, az egész konfliktus az ő hibája volt, nem kellett volna beleavatkoznia a vitába. Szeretne a csapatban alapember lenni, köszöni a társainak, hogy a születésnapján megnyerték a rangadót.