Vilhelmina
5 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Tőzsért már a 8. percben kiállították

2009.07.22. 10:22
Halmosi győztes gólt szerzett, sérülése után visszatért Torghelle és Buzsáky, Tőzsért gyorsan kiállították, a fiatal Kádár Tamás lassan bejátssza magát a Newcastle-be. Felkészülési mérkőzések, magyar fő- és mellékszereplőkkel.

Halmosi Péter a szünetben csereként lépett pályára a Hull Cityben, a 74. percben egy kapusról kipattanó labdát lőtt a kapuba, ezzel kialakítva a 2-1-es végeredményt a Carlisle United elleni találkozón.

A szintén Angliában szereplő játékosok közül Gera Zoltán csak egy órát játszott a Fulhamben a Bournemouth ellen, a sérüléséből felépült Buzsáky Ákos egy félidőt kapott a 2–0-ra győztes Queens Park Rangersben a Forest Green ellen. Szintén egy félidőt játszott, nagy mentéssel góltól mentette meg csapatát Kádár Tamás. Így neki is köszönhető, hogy a Newcastle United 1–0-ra nyert a harmadosztályú Huddersfield Town ellen.

A szintén sérülésből felépült Torghelle Sándor egy félidőt játszott a Dundee-t 2-0-re elverő német Augsburgban, Szabics Imre ezúttal nem kapott szerepet. Király Gábor is percet védett a görög Iraklisz ellen 2-0-ra nyerő 1860 Münchenben.

A Rodából elvágyódó  Bodor Boldizsár gólt lőtt a VV Schaesberg ellen 5-0-ra megnyert találkozón.

Magyarok összecsapása volt a Genk–PSV Eindhoven mérkőzés. A kezdéskor hárman voltak a pályán, de a 8. percben már csak ketten. Tőzsér összeugrott Afellayjal és mindkettejüket leküldte a játékvezető. A meccset végül a holland csapat nyerte, egy hajrában szerzett góllal. A hazaiaknál Tóth Balázs, a vendégeknél Dzsudzsák Balázs végig játszott.