Konrád, Tivadar
9 °C
23 °C

Topmodellek mutatták be a Vélez mezeit

2009.08.14. 11:39
Az 1910-ben alapított Vélez Sarsfield a hetedik bajnoki címét nyerte a 2009-es clausurában. A klub a héten a legendás Buenos Airesi-i szórakozóhelyen, a Tango Portenóban tartott nagyszabású ünnepséget, amelynek fénypontja az idei mezek bemutatása volt. Az új kollekció Argentína legszebb topmodelljein feszült. Az argentin bajnokság viszont csúszik, a kluboknak nincs pénzük.

Közel ötszáz vendég ünnepelte a 100. születésnapjához közeledő klub hetedik bajnoki címét. A Vélez Sarsfield 2005 után jutott el ismét a dobogó legfelső fokára. A Buenos Aires-i Tango Portenóban ott volt a klub teljes vezérkara, Fernando Raffaini elnökkel az élen, az edzők, játékosok, feleségek és barátnők is eljöttek.

A fiesztán olyan művészek léptek fel, mint az énekes Adrian Otéro, Emanuel Horvilleur, a színész Nicolas Vabré, Soledad Fandino, Ruben Stella. A show mégis leglátványosabb része akkor következett, amikor bemutatták a csapat 2009/2010-es szezonjára tervezett új mezeket.

Az új kollekcióban 12 szépségkirálynő és topmodell jelent meg a színpadon, köztük Alejandra Maglietti, Argentína első számú celebje, valamint a 2007-ben a Planeta Moda tv-csatorna legszebbjének választott Melina Pitra.

Az argentin bajnokság rajtját közben a hétvégéről augusztus 21-ére halasztották. A klubok rendkívül nehéz anyagai helyzete miatt hozta meg a szövetség ezt a döntést. A labdarúgó-szövetség felbontotta tv-szerződését, abban a reményben, hogy a csúsztatott rajtig kedvezőbb ajánlatot kap. Az eddigi legmagasabb összeg 69 millió dollár volt.