Szilárda
-4 °C
3 °C

Rooney az autógumikat is kicselezte

2009.11.05. 15:46
Az angol csatárklasszis egy angliai utcai futballtorna reklámarca, az emeletes házból dobott labdákat is lekezeli, továbbpasszolja.

Wayne Rooney angliai utcai futballtornához adta a nevét, a Coke Zero támogatta versenysorozathoz két reklámfilmet is forgattak vele: guruló gumiabroncsokat cselez ki és emeletről ledobott labdákat kezel le.

Az első klipben minden irányból, nyolc állványról abroncsok gurulnak felé, mind kicselezi a gurulva, pattogva érkező gumikat, és a labda egy pillanatra sem pattan el tőle.

A másikban egy emeletes házból dobálnak neki labdákat, leveszi, továbbpasszolja majdnem mind. Csak egyet ront, a legfelsőről érkező méterekre pattan tőle.

Rooneynak nem ez az első reklámszerepe, hiszen ő a Nike egyik arca, a FIFA számítógépes játékain és a Coca Cola egy másik kampányában is feltűnt már.

A Manchester United és az angol válogatott csatára ezekben a napokban egyébként is jól érzi magát: megszületett első gyermeke, a MU kedden a Bajnokok Ligájában a CSZKA Moszkvával döntetlenezett és vezeti csoportját, a bajnokságban a hétvégén rangadót játszik a Chelsea-vel.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!